• Twitter
  • Facebook

Geniet bij u thuis Bezorgen & Afhalen

Geniet van de gerechten van de Haard bij u thuis!. Elke week kunt u bij ons gerechten afhalen of laten bezorgen aan huis. De gerechten zijn te bestellen van donderdag tot en met zondag. En op zondag kunt u ook in de middag genieten van heerlijke sandwiches en soepen to go. Bekijk ons weeklijks wisselende menu hieronder en bestel via ons online formulier. 

Bestellen kan tot 15:00 uur op dezelfde dag. Afhalen en bezorgen* kan tussen 16:00 uur en 19:30 uur. 

Bestelling die wij bezorgen worden vooraf voldaan via een betaalverzoek, wanneer u afhaalt kunt u de betaling voldoen in ons restaurant. Wij zullen zowel op onze locatie als tijdens het bezorgen de richtlijnen van het RIVM in acht nemen. 

* Wij rekenen €4,50 bezorgkosten voor bezorging in Bosschenhoofd, Hoeven, Zegge, Oudenbosch en Rucphen. Levering buiten de regio doen wij eventueel in overleg.

U kunt bij ons genieten van dit heerlijke 3-gangen afhaalmenu voor 35,00 per persoon. Graag vernemen wij of er eventuele dieetwensen zijn waar wij rekening mee dienen te houden. 

Bestellen

Bestel hier gerechten van ons bezorg & afhaal menu. Wij vragen u alles zo volledig mogelijk in te vullen. Uw bestelling is pas gegarandeerd als wij u een mail hebben gestuurd en als de betaling is ontvangen.