• Twitter
  • Facebook

BBQ box

Geniet deze zomer van onze overheerlijke barbecue boxen. Een geheel verzorgde barbecue voor thuis. Vanaf 20 mei kunt u genieten van de barbecue van Restaurant de Haard bij uw thuis. Elke week kunt u bij ons boxen afhalen of laten bezorgen aan huis. De boxen zijn te bestellen van woensdag tot en met zondag

Bestellen van de barbecue boxen kan tot één dag vooraf. Afhalen en bezorgen* kan tussen 16:00 uur en 19:30 uur. 

Bestelling die wij bezorgen worden vooraf voldaan via een betaalverzoek, wanneer u afhaalt kunt u de betaling voldoen in ons restaurant. Wij zullen zowel op onze locatie als tijdens het bezorgen de richtlijnen van het RIVM in acht nemen. 

* Wij rekenen €2,50 bezorgkosten voor bezorging in Bosschenhoofd, Hoeven, Zegge, Oudenbosch en Rucphen. Levering buiten de regio doen wij eventueel in overleg.

U kunt bij ons genieten van deze barbecue box vanaf 22,00 per persoon (vanaf 2 personen). Daarnaast zijn er nog extra supplementen te bestellen per stuk.  Graag vernemen wij of er eventuele dieetwensen zijn waar wij rekening mee dienen te houden. 

Bezorgen & Afhalen

Bezorgen & Afhalen

Graag genieten van de gerechten van Restaurant de Haard bij uw thuis? Bekijk dan snel ons bezorgen & afhalen menu. Hopelijk tot snel!

Bestellen Barbecue Box