• Twitter
  • Facebook

Een orgineel & stijlvol cadeau Cadeaubon

Onze cadeaubon is een stijlvol en origineel cadeau. Het perfecte cadeau waarmee u uw relaties, kennissen of familie kunt plezieren met een gezellig avondje uit eten!

Het bedrag en uw persoonlijke boodschap op de cadeaubon is geheel naar eigen wens te bepalen. Denkt u hierbij aan: "een High-Tea voor 4 personen aangeboden door Ruud & Tanja!".

U krijgt de cadeaubon volledig in stijl en mooi ingepakt mee! Uw cadeaubon bestellen doet u via het onderstaande formulier of telefonisch 0165-313800.

 #SUPPORT LOCALS CADEAUBON

Onze cadeaubonnen zijn altijd een cadeautje om te geven en een nog groter cadeau om te krijgen. Wij krijgen veel vragen binnen van onze gasten of ze ons kunnen steunen in deze tijd, dat vinden wij onzettend bijzonder en mooi. U kunt bij ons een cadeaubon aanschaffen en deze weer inleveren als we weer open mogen. Deze bonnen zijn 5 jaar geldig, dus voldoende tijd om hem weer in te leveren.
Maar we willen u natuurlijk ook iets terug geven voor dit vetrouwen, daarom krijgt u bij aanschaf van een #supportlocals cadeaubon een extra tegoed van ons.

  • Bon van 50,00 EURO en u ontvangt een bon van 55,00 EURO
  • Bon van 100,00 EURO en u ontvangt een bon van 110,00 EURO
  • Bon van 200,00 EURO en u ontvangt een bon van 220,00 EURO

Wij zullen u na de aanvraag van een cadeaubon vragen het bedrag over te maken op ons rekeningnummer. Daarna zullen de cadeaubonnen via de post verstuurd worden. Wij willen u vragen uw adres en contact gegevens zo duidelijk mogelijk in te vullen.

Wij hopen u heel snel weer te mogen verwelkomen in ons restaurant. 

Liefs team de Haard!

#SUPPORT LOCALS CADEAUBON

Velden met een * zijn verplicht!

Cadeaubon bestellen

Velden met een * zijn verplicht!