• Twitter
  • Facebook

Kerst viert u bij de Haard Kerstmenu

De meest feestelijke en vrolijke dagen van het jaar komen er weer aan. Samenzijn met familie, vrienden of met uw geliefde. Dit jaar vieren we Kerst op een andere manier, maar juist in deze tijd is het belangrijk om dit samen op een gezellige en veilige manier te vieren. 

Deze Kerst kunt u bij Restaurant de Haard weer genieten van een heerlijk Kerstdiner. Wij zijn geopend op 1ste en 2de Kerstdag vanaf 17:30 uur voor het Kerstdiner. Onze chef heeft een heerlijk 5-gangen Kerstmenu samengesteld, een combinatie van diverse heerlijke gerechten en smaaksensaties. Wij gaan deze Kerst weer zorgen voor de mooie gerechten en de sfeervolle ambiance, zorgt u dan voor de gezelligheid? 

U kunt genieten van ons 5-gangen Kerstmenu voor 65,00 euro per persoon. Voor kinderen tot 13 jaar serveren wij een halve portie van het Kerstmenu voor 32,50 per kind. Bent u vegetarisch? Neem dan contact met ons op, wij sturen u graag ons vegetarische menu toe. 

Wilt u bij elk gerecht een bijpassende wijn geserveerd krijgen? Geen probleem! Onze sfeermakers zorgen graag voor een mooie bijpassende wijn bij elk gerecht. 

Heeft u vragen over ons menu, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

 

Openingstijden Kerst

Tijdens kerst zijn wij geopend op de volgende dagen en tijden:

Kerstavond: GESLOTEN

1ste kerstdag: 17:30 - 23:00

2de kerstdag: 17:30 -  23:00