• Twitter
  • Facebook

Vier Kerst tijdens de lunch Kerstmenu

De meest feestelijke en vrolijke dagen van het jaar komen er weer aan. Samenzijn met familie, vrienden of met uw geliefde. Dit jaar vieren we Kerst op een andere manier, maar juist in deze tijd is het belangrijk om dit samen op een gezellige en veilige manier te vieren. 

Deze Kerst kunt u bij de Haard op 1ste en 2de Kerstdag ook in de middag genieten van een heerlijke 3-gangen lunch. Hierbij zullen wij een voor, hoofd en nagerecht voor u serveren, daarbij krijgt u nog enkele heerlijke amuses geserveerd.Ook dit jaar bieden wij u de mogelijkheid om bij iedere gang een bijpassende wijn te laten serveren. Zodat u geheel zorgeloos kunt genieten van de beste wijn & spijs combinaties.

Onze 3-gangen Kerstlunch heeft een prijs van 40,00 euro per persoon, hierbij serveren wij u vooraf nog enkele heerlijke amuses. 
Menukeuzes dienen uiterlijk 2 weken. vooraf aan ons te worden doorgegeven via info@restaurantdehaard.nl 

Vanwege de Corona maatregelen hebben wij beperkte beschikbaarheid in ons restaurant, u kunt de gerechten ook bestellen voor thuis. 
via onze bestelsite bestellen.restaurantdehaard.nl 

Voor onze kleine gasten (tot 13 jaar) kunnen wij een kindermenu deze kunnen wij u natuurlijk toesturen. De kosten voor dit menu zijn 20,00 euro per kind. 

Wij gaan deze kerst zorgen voor de mooie smaaksensaties en de sfeervolle ambiance, zorgt u dan voor de gezelligheid? 

 

Openingstijden Kerst

Tijdens kerst zijn wij geopend op de volgende dagen en tijden:

Kerstavond: GESLOTEN

1ste Kerstdag: 11:00 - 13:00 (B&A)
1ste Kerstdag: 12:00 - 16:00 
1ste kerstdag: 18:00 - 23:00

2de Kerstdag: 11:00 - 13:00 (B&A)
2de Kerstdag: 12:00 - 16:00 
2de kerstdag: 18:00 -  23:00