• Twitter
  • Facebook

Bij Restaurant de Haard Viert u kerst

De meest feestelijke en vrolijke dagen van het jaar komen er weer aan. Samenzijn met familie, vrienden of met uw geliefde. Dit jaar vieren we Kerst op een andere manier, maar juist in deze tijd is het belangrijk om dit samen op een gezellige en veilige manier te vieren. 

Onze koks hebben zich dit jaar weer uitgeleefd om de meest smaakvolle gerechten samen te stellen. Dit jaar serveren wij 5 overheerlijke gangen, met daarnaast verschillende lekkere kleine amuses. Ook dit jaar bieden wij u de mogelijkheid om bij iedere gang een bijpassende wijn te laten serveren. Zodat u geheel zorgeloos kunt genieten van de beste wijn & spijs combinaties.

Ons 5-gangen kerstmenu heeft een prijs van EUR 65,00 per persoon, hierbij serveren wij u vooraf nog enkele heerlijke amuses. 
Menukeuzes dienen uiterlijk 2 weken. vooraf aan ons te worden doorgegeven via info@restaurantdehaard.nl 

Vanwege de Corona maatregelen hebben wij beperkte beschikbaarheid in ons restaurant, u kunt de gerechten ook bestellen voor thuis. 
via onze bestelsite bestellen.restaurantdehaard.nl 

Wilt u naast onze culinaire hoogstandjes genieten van heerlijke wijnen? Voor EUR 24,50 krijgt u een bijpassend 5-gangen wijnarrangement.

Voor onze kleine gasten (tot 13 jaar) kunnen wij een kindermenu deze kunnen wij u natuurlijk toesturen. De kosten voor dit menu zijn 32,50 per kind. 

Wij gaan deze kerst zorgen voor de mooie smaaksensaties en de sfeervolle ambiance, zorgt u dan voor de gezelligheid? 

Dit jaar zijn wij 1ste en 2de Kerstdag ook overdag geopend, in de middag serveren wij een 3-gangen Kerstmenu.

Waar vindt u ons

Wij ontvangen u graag in een sfeervolle en ongedwongen ambiance aan
Pagnevaartdreef 5 in Bosschenhoofd