Voorgerechten
Rundercarpacciooude boerenkaas ∙ kappertjes ∙ olijven ∙ rode ui ∙ pijnboompitten ∙ balsamico dressing ∙ Epicuro Primitivo | Italië |
13,75 | |
Buikspekgelakt in soja ∙ sesam mayonaise ∙ basilicum ∙ ui ∙ Ramon Bilbao Rioja | Spanje |
14,00 | |
Ceviche van zeebaarsavocado ∙ maïs ∙ ui ∙ tijgermelk ∙ Jose Galo Rueda Verdejo | Spanje |
13,25 | |
Parelhoen rouleauxPancetta crumble ∙ pistache ∙ truffelmayonaise ∙ Dourthe Rouge Bordeaux | Frankrijk |
14,50 | |
Burratabrioche ∙ groene asperge salsa ∙ rucola ∙ Zenato Pinot Grigio | Italië |
12,75 | |
Zalm quichebladerdeeg ∙ ricotta ∙ spinazie ∙ Les Iris Alsace Pinot Blanc | Frankrijk |
13,50 |
Alle voorgerechten kunnen als tussengerecht geserveerd worden