Voorgerechten
Rundercarpacciooude boerenkaas ∙ kappertjes ∙ olijven ∙ rode ui ∙ pijnboompitten ∙ balsamico dressing ∙ Epicuro Primitivo | Italië |
13,75 | |
Beef tatakidiamanthaas ∙ wasabi mayonaise ∙ soja ∙ zoet zure groenten ∙ Zenato Valpolicella Superiore | Italië |
14,00 | |
Zalm quichezalm ∙ spinazie ∙ ricotta ∙ Les Iris Pinot Blanc Alsace | Frankrijk |
13,25 | |
Pulled porkketchup van zwarte knoflook ∙ spekschuim ∙ Biscardo Neropasso | Italië |
13,25 | |
Groente terrinegerookte amandel ∙ paprika compote ∙ baba ganoush ∙ Zenato Pinot Grigio | Italië |
12,75 | |
Cannelloni van rivierkreeftrivierkreeft ∙ kerrie ∙ limoen ∙ cantaloupe meloen ∙ Bellingham Chenin Blanc | Zuid-Afrika |
14,50 |
Alle voorgerechten kunnen als tussengerecht geserveerd worden