• Twitter
  • Facebook

Proost op 10 jaar de Haard Feestavonden

Dit jaar bestaat Restaurant de Haard 10 jaar. Op 31 mei 2011 opende Ivan Smulders de deuren van dit mooie restaurant. Wij zijn ontzettend trots dat we dit met u samen kunnen vieren. Dat vieren we met een 10 gerechten diner inclusief 4 feestelijke cocktails. In dit diner laten we u onze favoriete gerechten proeven, gecombineerd met heerlijke cocktails.

We ontvangen u hopelijk gezellig op ons terras en daarna kunt u genieten van een paar van onze favoriete gerechten van de afgelopen jaren. Bij het knapperende haardvuur, zullen wij voor u een diverse lekkernijen serveren. Elk gang zal geserveerd worden met een cocktail die perfect past bij de smaaksensaties die u terug vindt in de gerechtjes per gang. Wij serveren voor u op deze avond een combinatie van vis en vlees gerechten, enkele van onze favoriete gerechten zullen voorbij komen, afgewisseld met onze nieuwe cocktails. 

Ons feestmenu (incl. 4 cocktails p.p.) kost 100,00 voor 2 personen. 

Reserveer uw tafel snel en vier samen met ons het 10-jarig bestaan. Het feestmenu is te reserveren vanaf 1 juni tot en met 10 juni (niet op maandag) vanaf 17:00 uur.

Wij houden bij uw komst de richtlijnen van het RIVM in acht. 

Ivan