• Twitter
  • Facebook

Proost op 12 jaar de Haard Feestdag

Dit jaar bestaat Restaurant de Haard 12 jaar. Op 31 mei 2011 opende Ivan Smulders de deuren van dit mooie restaurant. Wij zijn ontzettend trots dat we dit met u samen kunnen vieren. Dat vieren we met een 2-gangen lunch overdag en een 5-gangen diner inclusief 4 feestelijke cocktails in de avond. In dit diner laten we u onze favoriete gerechten proeven, gecombineerd met heerlijke cocktails.

Zin in een heerlijke lunch? Dan serveren wij deze dag een soep van de chef vooraf en kunt u daarna kiezen van onze klassiekers van de lunchkaart voor 12,00 per persoon. Reserveer uw lunch online!

Voor het diner ontvangen wij u hopelijk met lekker weer op ons terras om daar te kunnen genieten van een paar van onze favoriete gerechten van de afgelopen jaren. Bij het knapperende haardvuur, zullen wij voor u diverse lekkernijen serveren. Elk gang zal geserveerd worden met een cocktail die perfect past bij de smaaksensaties die u terug vindt bij elk gerecht. Wij serveren deze avond voor u een combinatie van vis en vlees gerechten, waarbij enkele van onze favoriete gerechten voorbij zullen komen, in combinatie met onze nieuwe cocktails.

Ons feestmenu (incl. 4 cocktails p.p.) kost 120,00 voor 2 personen. 

Reserveer uw tafel snel en vier samen met ons het 12-jarig bestaan. Het feestmenu is te reserveren op 31 mei vanaf 17:00 uur. 

 

Ivan

Feestavond

Feestavond

Deze lente brengen wij het vakantie gevoel naar eigen land. Op 31 mei organiseren wij onze feestavond ter ere van ons 12 jarig bestaan. Heerlijk genieten van smaakvolle gerechten in combinatie met verfrissende cocktails. Benieuwd naar ons menu? Bekijk het online.