• Twitter
  • Facebook

Gezellig samen High tea

Heerlijk genieten in een bosrijke omgeving van allerlei lekkere hapjes, dat doet u bij Restaurant de Haard. Met een high tea op ons zonovergoten terras of in de winter met uitkijk op de brandende haard heeft u een ontspannen middag voor de boeg.

Reserveren!

Wilt u gebruik maken van onze high tea? Wij vragen u ons hiervan minimaal één dag van te voren van op de hoogte te stellen. U kunt dagelijks reserveren voor de High Tea, welke wij van 11.30 uur tot 15.00 uur serveren. De tafel is uiterlijk tot 17.00 uur voor u gereserveerd.

Dranken welke naast de (inbegrepen) thee genuttigd zijn, worden na afloop op basis van nacalculatie gefactureerd.

High Tea
dessert

High Tea € 21,50

Onze originele high tea bestaat uit 3-gangen. Hierbij begint u de middag met een glas verse jus 'd orange of prosecco. Tijdens de high tea heeft u onbeperkt thee (Lipton theezakjes en verse, losse thee).

Gedurende de middag zullen er verschillende lekkernijen worden geserveerd. Beginnend met de hartige ronde, u krijgt hierbij een etagère gevuld met smaakvolle broodjes met bijvoorbeeld: serranoham, brie of zalm. Daarbij serveren wij room, jam en honing.

Gedurende deze gang, word het warme gerecht geserveerd. Dit is een dagelijk wisselend gerecht, waarbij wij werken met dagverse producten.
U kunt hierbij denken aan een stukje zeebaars of biefstuk van de sukade.

Na al dit lekkers is er hopelijk nog plaats voor de afsluiter. Een etagère gevuld met zoete lekkernijen, zoals bananen eclair, brownie en verschillende cupcakes.

High Tea Deluxe € 24,00

High tea deluxe, is een uitgebreide 4-gangen high tea met zowel koude als warme hapjes.
U begint de middag met een glas verse jus 'd orange of prosecco, Gedurende de high tea heeft u onbeperkt thee (Lipton theezakjes en verse, losse thee).

De eerste gang is een hartige, waarbij er verschillende sandwiches, broodjes en croisantjes geserveerd worden. Daaropvolgend krijgt u een soepje, dit is een gerecht wat dagelijk wisselend zal zijn. Na het soepje wordt de volgende gang geserveerd, in deze gang kan onze chef zich volledig uitleven. Wij zullen met het gebruik van onze dagverse producten, voor u een heerlijk klein hoofdgerechtje maken. Afsluitend kunt u nog even lekker nagenieten met verschillende zoete lekkernijen.

High Tea Kids €10,75

Kinder high tea (t/m 12 jaar) bij Restaurant de Haard € 10,75

Een kinder high tea bestaat bij Restaurant de Haard uit 3 gerechtjes bij de eerste gang (hartig) en 3 gerechtjes bij de tweede gang (zoet). Daarnaast krijgen zij ook een glas vers geperste jus d'orange bij binnenkomst en kunnen zij onbeperkt thee drinken. Indien gewenst kunnen wij de thee vervangen door ranja. Het warme gerechtje wordt bij de kinder high tea niet geserveerd.