Wild Tasting Menu
Wij serveren ons Wild Tasting Menu vanaf dinsdag 21 november, enkel van dinsdag tot en met vrijdag avond.
U kunt hierbij 2 keuzes maken, 3- of 5-gangen tasting menu.
Bij een 3-gangen krijgt u de voorgerechten, hoofdgerechten en het nagerecht. Kiest u voor het 5-gangen wild tasting menu serveren wij ook het tussengerecht en de soep.
Laat u culinair verrassen door ons keukenteam met deze heerlijke wildgerechten.
VOORGERECHTEN
Geplukte fazant ∙ Knol-bacon crème ∙ ingelegde appel ∙
Gerookte ganzenfilet ∙gebakken paddenstoel ∙ pompoen carré ∙
Hertencarpaccio ∙ rode biet ∙ katenspek ∙ walnoot ∙ truffeldressing ∙
TUSSENGERECHTEN
Terrine van konijn ∙ Eendenlever mousse ∙ doperwten ∙
Patrijs filet ∙ gerookte witlof ∙ duxelles ∙
SOEP
Ossenstaartbouillon ∙ vossen bessen ∙ beukenzwam ∙ pompoen ∙
HOOFDGERECHTEN
Wild zwijn filet ∙ zacht gegaarde prei ∙ bospeen ∙ rösti ∙
Wildpeper ∙ aardappelgratin ∙ rode kool ∙ kastanje ∙
Hertenrack ∙ champignon ∙ groene groentes ∙ chimichurri ∙
NAGERECHTEN
Diverse variërende seizoensgebonden desserts met voor ieder een bol ijs