• Twitter
  • Facebook

Cocktails & Food Zomeravond De Haard

Op donderdag 13 augustus organiseren wij onze eerste zomeravond! Benieuwd naar wat wij voor u verzorgen op deze avond? Bekijk het menu hieronder.

We ontvangen u met een heerlijke limoncello spritz en daarna kunt u genieten van een paar van onze favoriete gerechten. Sfeervol buiten op het terras met de warmte van de Ofyr, waarop onze kok de gerechten voor u zal bereiden. Elk gerecht zal geserveerd worden met een cocktail die perfect past bij de smaaksensaties die u terug vindt in het gerechtje. Wij serveren voor u op deze avond een combinatie van vis en vlees gerechten, enkele van onze favoriete gerechten zullen voorbij komen, afgewisseld met onze nieuwe cocktails. 

U kunt deze avond zelf beslissen van hoeveel gangen van het menu u wilt genieten. Wij hebben op deze avond diverse heerlijke gangen op het menu staan. 

  • 3-gangenmenu  35,00 per persoon (inclusief 4 cocktails)
  • 4-gangenmenu 42,50 per persoon (inclusief 5 cocktails)
  • 5-gangenmenu 45,00 per persoon (inclusief 5 cocktails)

Reserveer uw tafel snel en geniet deze zomer samen met ons bij Restaurant de Haard

Zomeravond 13 augustus

Zomeravond 13 augustus

Wilt u op 13 augustus ook graag komen genieten op onze tweede zomeravond. Dan kunt u hier reserveren en ontvangen wij u graag om u te verwennen met heerlijke gerechten en cocktails.