• Twitter
  • Facebook

volgens Mediterraans recept Mosselen op Spaanse wijze

Spaanse mosselen

Ingrediënten

  • 1 kg mosselen
  • 100 gram chorizo in blokjes
  • 1 teen knoflook fijngesneden
  • 250 gram mosselgroenten
  • 2 eetlepels olijven
  • 1 eetlepel kappertjes
  • ½ rode peper in ringetjes gesneden
  • ¼ bos koriander grof gesneden
  • 1 glas droge witte wijn
  • 6 limoenpartjes

Werkwijze

  1. Spoel de mosselen en verwijder de kapotte exemplaren.
  2. Bak de mosselgroenten, chorizo, knoflook, en rode peper zachtjes kort aan. Laat niet kleuren.
  3. Voeg de mosselen toe en zet het vuur hoog.
  4. Blus met de wijn en voeg de olijven en kappertjes toe. Verhit totdat de mosselen openstaan.
  5. Schep de mosselen in een mooie schaal en garneer af met koriander en limoenparten.
Bekijk onze lunchkaart

Wij hebben een aangepaste lunchkaart, bent u benieuwd welke gerechten er allemaal zijn aangepast? Neem en kijkje en reserveer uw tafel voor de lunch snel online!