• Twitter
 • Facebook

Schrijf uw review

Laat een reactie achter

 • Els van Sprundel

  Echt een verrassing!

  Verjaardag van onze 91 jarige (schoon)moeder gevierd met een 3-gangen verrassingsmenu! .We mochten kiezen tussen vis of vlees en er werd rekening gehouden met allergie en "dit lust ik echt niet". Heerlijk gegeten met verse seizoens producten en pure smaken. Fijne bediening en sfeer maakten het plaatje compleet. Wij komen zeker een keer terug!

  Reactie geplaatst op 04 augustus 2017
  Rieke en Theo Alsemgeest

  Een aanrader!

  Voor mijn moeder 89 ste verjaardag beslotenwe om gebruik van een Social Deal te maken. Aan ons verzoek om op een bepaalde tijd klaar werd keurig voldaan, het eten was van goede kwaliteit, vers en gerechten van het seizoen erg smakelijk bereid. Hele fijne bediening en steeds zeer attent naar ons en mijn moeder. Wij hebben erg van deze avond genoten. Bedankt! Kortom wij komen zeker terug.
  Reactie geplaatst op 04 augustus 2017
 • Hannie Adrianow-Schrauwen

  Geweldige verjaardag!

  Afgelopen zaterdag 21 mei heb ik mijn 60e verjaardag bij De Haard gevierd en wat was het een groot succes! Eerst heerlijk op het terras gezeten en gezellig gedronken. Dat we daardoor later aan de gereserveerde tafel gingen, was geen enkel probleem. Personeel is erg vriendelijk en het eten is puur! We hebben met z'n allen zo lekker gegeten, mooi opgemaakte borden, heerlijk kwalitatief goede ingredienten. Als ik één klein puntje mag aangeven, is dat ik de asperges iets te hard vond, maar geen minpunt hoor. De keuze was prima en dit was de eerste keer, maar beslist niet de laatste keer. Mijn familie hebben dezelfde mening. Hartelijk dank voor een onvergetelijke verjaardag!

  Reactie geplaatst op 04 augustus 2017
  A Stolk

  Leuke avond

  Lekker gegeten. Er is zorg besteed aan de maaltijd. Beleefd en kundig personeel. Een verademing. Uitstekende avond beleefd. Dit restaurant is een aanbeveling waard.

  Reactie geplaatst op 04 augustus 2017
 • Ron en Joke

  Puur en (h)eerlijk eten!

  Echt puur en (h)eerlijk eten! we hebben genoten van al jullie lekkers en de prettige bediening!! Top!!

  Reactie geplaatst op 04 augustus 2017
  Margon en Paul

  een aanrader!!!

  Heerlijk eten waarvoor we graag nog een keer terug komen. Gezellige sfeer en een hele vriendelijke bediening waarvoor niets teveel is. Kortom jullie hebben ons een topavond bezorgd.

  Reactie geplaatst op 04 augustus 2017