• Twitter
 • Facebook

Schrijf uw review

Laat een reactie achter

 • Monique

  Kerstmis 2017

  2e kerstdag met groep van zeventien samen genoten bij de Haard. In één woord : uitstekend ! Vanaf het eerste contact om het menu te bespreken tot en met de heerlijke koffie voelden we ons een welkome gast. Gepersonaliseerde menukaarten, sfeervol gedekte tafel, lekkere amuse en een zeer smakelijk menu maakten 2e kerstdag tot een dag met een gouden randje ! Dank aan de keukenbrigade en de persoonlijke gastvrouw bij onze tafel. Wij komen graag terug naar de Haard.

  Reactie geplaatst op 29 december 2017
  Els van Sprundel

  Echt een verrassing!

  Verjaardag van onze 91 jarige (schoon)moeder gevierd met een 3-gangen verrassingsmenu! .We mochten kiezen tussen vis of vlees en er werd rekening gehouden met allergie en "dit lust ik echt niet". Heerlijk gegeten met verse seizoens producten en pure smaken. Fijne bediening en sfeer maakten het plaatje compleet. Wij komen zeker een keer terug!

  Reactie geplaatst op 04 augustus 2017
 • Ciokkie Swinkels

  een geslaagd etentje met onze familie!

  Vanmiddag samen met onze familie bij jullie gegeten Omdat iedereen van ver moest komen 's middags gedineerd. In de week vooraf hebben we het menu besproken Het was een succes! Iedereen was verrast en genoot van de heerlijke gerechten. Verder was de bediening perfect! Kortom een succes en voor herhaling vatbaar!

  Reactie geplaatst op 29 december 2017
  Hannie Adrianow-Schrauwen

  Geweldige verjaardag!

  Afgelopen zaterdag 21 mei heb ik mijn 60e verjaardag bij De Haard gevierd en wat was het een groot succes! Eerst heerlijk op het terras gezeten en gezellig gedronken. Dat we daardoor later aan de gereserveerde tafel gingen, was geen enkel probleem. Personeel is erg vriendelijk en het eten is puur! We hebben met z'n allen zo lekker gegeten, mooi opgemaakte borden, heerlijk kwalitatief goede ingredienten. Als ik één klein puntje mag aangeven, is dat ik de asperges iets te hard vond, maar geen minpunt hoor. De keuze was prima en dit was de eerste keer, maar beslist niet de laatste keer. Mijn familie hebben dezelfde mening. Hartelijk dank voor een onvergetelijke verjaardag!

  Reactie geplaatst op 04 augustus 2017
 • Marco

  Een heerlijke avond

  Afgelopen weekend op de valreep kunnen eten bij De Haard, een voor ons onbekend restaurant in een onbekende omgeving. Maar wat fijn dat we nog net terecht konden! Het restaurant ligt op een mooie locatie in het bos en het is erg sfeervol ingericht, de gehele ambiance is goed. De medewerkers hebben ons uiterst vriendelijk geholpen en daarbij was het eten ook nog eens heerlijk. We werden daarbij verrast met een amuse, waarna we een heerlijk hoofdgerecht hebben genoten, afgesloten met een Petit Grand Dessert welke uit allerlei bijzondere smaken bestond. Als we hier nog eens in de buurt zijn komen we zeker terug, we hebben een hele fijne avond gehad.

  Reactie geplaatst op 29 december 2017
  Ron en Joke

  Puur en (h)eerlijk eten!

  Echt puur en (h)eerlijk eten! we hebben genoten van al jullie lekkers en de prettige bediening!! Top!!

  Reactie geplaatst op 04 augustus 2017