• Twitter
  • Facebook

Gezellig samen High Tea

Heerlijk genieten in een bosrijke omgeving van allerlei lekkere hapjes, dat doet u bij Restaurant de Haard. Met een high tea op ons zonovergoten terras of in de winter met uitkijk op de brandende haard heeft u een ontspannen middag voor de boeg.

High tea

Onze orginele 3-gangen high tea bestaat uit een hartig voorgecht, met verschillende lekkere broodjes. Een warm gerechtje van de chef tussendoor en om de middag af te sluiten een gang met verschillende zoete lekkernijen. Voorafgaand aan de high tea serveren wij u een glas jus of prosecco en gedurende de gehele middag staat er thee voor u ter beschikking.

High tea deluxe

Deze extra luxe high tea bestaat uit 4-gangen, met zowel warme, als koude gerechten. Beginnend met verschillende belegde broodjes, gevolgd door soep van de chef en een warm gerecht. De vierde gang is een zoet dessert, met verschillende lekkernijen. Voorafgaand aan de high tea serveren wij u een glas jus of prosecco en gedurende de gehele middag staat er thee voor u ter beschikking.

Kinder high tea

Kinder high tea (t/m 12 jaar) bij Restaurant de Haard € 10,75

Een kinder high tea bestaat bij Restaurant de Haard uit 3 gerechtjes bij de eerste gang (hartig) en 3 gerechtjes bij de tweede gang (zoet). Daarnaast krijgen zij ook een glas vers geperste jus d'orange bij binnenkomst en kunnen zij onbeperkt thee drinken. Indien gewenst kunnen wij de thee vervangen door ranja. Het warme gerechtje wordt bij de kinder high tea is een pannekoek met stroop en suiker.

Reserveren!

Wilt u gebruik maken van onze high tea? Wij vragen u ons hiervan maximaal één dag van te voren van op de hoogte te stellen. U kunt dagelijks reserveren voor de High Tea, welke wij van 11.30 uur tot 15.00 uur serveren. De tafel is uiterlijk tot 17.00 uur voor u gereserveerd.

Dranken welke naast de (inbegrepen) thee genuttigd zijn, worden na afloop op basis van nacalculatie gefactureerd.

Openingstijden

 * momenteel zijn wij gesloten vanwege de coronamaatregelen.

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:30 - 22:00
Woensdag 10:30 - 22:00
Donderdag 10:30 - 22:00
Vrijdag 10:30 - 22:00
Zaterdag 10:30 - 22:00
Zondag 10:30 - 22:00

 

Onze keuken is geopend van 10:30 tot 22:00

Waar vindt u ons

Wij ontvangen u graag in een sfeervolle en ongedwongen ambiance aan
Pagnevaartdreef 5 in Bosschenhoofd