• Twitter
  • Facebook
  • banner 33

Een gezellige avond bij Restaurant De Haard Reserveren

Vanwege COVID-19 zijn wij momenteel gesloten, maar wij staan te trappelen om u weer te mogen ontvangen. Bent u net zo enthousiast als wij? Reserveer dan alvast een tafel voor de lunch, borrel of diner en ben gegarandeerd van een tafel als de terrassen weer open gaan.

Heeft u nog iets te vieren dit jaar? Boek alvast een optie op onze privé ruimte en dan kunnen we samen overleggen over de mogelijkheden. Tot snel! Liefs team de Haard

Wilt u reserveren bij Restaurant de Haard? Dit kan gemakkelijk via ons reserveringsformulier! Voor grote groepen of speciale gelegenheden kunt u het best contact opnemen met ons via telefoonnummer (0165) 313 800.

Gegevens die worden ingevuld in onderstaand systeem, zullen worden opgeslagen in onze database. Wanneer u niet wilt dat sommige gegevens worden opgeslagen in ons stysteem, raden we u aan de reservering telefonisch te maken.

Helaas kan het voorkomen dat wij uw reservering niet altijd direct kunnen garanderen. Pas na ontvangst van een bevestiging is de reservering definitief. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Vul onderstaand contactformulier in en wij doen er alles aan binnen 2 dagen te reageren.

Wij kijken heel erg uit naar uw bezoek! Net even anders, maar wel even lekker!

Openingstijden

 * momenteel zijn wij gesloten vanwege de coronamaatregelen.

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:30 - 22:00
Woensdag 10:30 - 22:00
Donderdag 10:30 - 22:00
Vrijdag 10:30 - 22:00
Zaterdag 10:30 - 22:00
Zondag 10:30 - 22:00

 

Onze keuken is geopend van 10:30 tot 22:00

Corona richtlijnen

Corona richtlijnen

Benieuwd naar onze richtlijnen? Bekijk dan onze pagina. Hier vindt u alle informatie over uw bezoek tijdens de corona tijd. Hopelijk tot snel!